Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Brzoskwinie z żurawiną do mięs

Robert Orzechowski
Brzoskwinie z żurawiną do mięs
Brzoskwinie z żurawiną do mięs Babciagramolka-Bunia
Danie na święta. Brzoskwinie z żurawiną do mięs.

Szybka przystawka do mięs .

Czas : 5 minut

Składniki :

4 połówki brzoskwiń z syropu
4 łyżeczki konfitury z żurawiny
Pieprz czarny mielony

Brzoskwinie odsączyć z syropu. W miejsca po pestkach włożyć po łyżeczce konfitury z żurawiny .Oprószyć mielonym pieprzem czarnym .
Podawać do pieczonych mięs i drobiu .

Przepis: Babciagramolka-Bunia

Zobacz też

Dania Wigilijne

Dania Świąteczne

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Kiełbaski zapiekane w cieście

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na olsztyn.naszemiasto.pl Nasze Miasto