Specjalnie dla was podpatrzeliśmy jak powstają pączki specjalnie na Tłusty Czwartek. Jak Mówi Grażyna Sobierajska, szefowa cukierni kaliskiej Społem, tajemnicą dobrego pączka jest przede wszystkim dobry cukiernik, sprawdzona receptura i nadzienie, które jest podstawą całej produkcji.
- Mamy smakoszy, którzy lubują się w tradycyjnych pączkach nadzianych powidłami, marmoladą wiśniową, ale są też tacy, którzy lubią nadzienie koktajlowe lub czekoladowe - tłumaczy Grażyna Sobierajska. - Produkujemy pączki tradycyjnie, więc wszystko wymaga czasu.
A tutaj zobaczysz film o tym, jak powstają pączki w cukierni PSS Społem
Jak działają oszuści - fałszywe SMS "od najbliższych"
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?