Restaurant Week. Festiwal najlepszych restauracji na Warmii i Mazurach
Yoko Sushi
Menu 1: Przystawka: Tatar z awokado z pomidorkami i czerwoną cebulą podany w cieście wonton. Sezonowe warzywa podane na ciepło w chrupiącej tempurze. Danie główne: Wegetarianski zestaw degustacyjny: Szparag Roll - uramaki ze szparagiem i sezonowymi warzywami Futomaki wegetariańskie w chrupiącej tempurze podane na ciepło. Nigiri z omletem tamago Deser: Pudding z rużu z musem mango. Menu 2: Przystawka: Tatar z łososia z czerwoną cebulą podany z makaronem z ogórka i cytryną. Tatar z tuńczyka z olejem sezamowym podany guacamole i czipsem wonton. Danie główne: Miso Ramen na długo gotowanym bulionie wieprzowym z marynowanym jajkiem, cieciorką i glonami nori podany z kurczakiem i makaronem pszennym. Deser: Poziomki w musie z białej czekolady Yoko Sushi, Stare Miasto 17