MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Menu 1:
Przystawka: Krem z ziemniaków na wywarze z wędzonej...
fot. materiały prasowe

Restaurant Week. Festiwal najlepszych restauracji na Warmii i Mazurach

Casablanca

Menu 1: Przystawka: Krem z ziemniaków na wywarze z wędzonej gęsi ziemniak / kaszanka / chips z boczku / oliwa porowa / puder porowy Danie główne: Pierś z kaczki sous vide pierś z kaczki / coulis z buraka / quinoa / śliwka / bób / demi glace Deser: Szarlotka szarlotka / pigwa / trawa żubrowa / coulis z rokitnika Menu 2: Przystawka: Łosoś łosoś marynowany / coulis z mirabelki / mus z pietruszki / sałatka z mango i konbu / chips ze skóry łososia Danie główne: Polędwica z dorsza polędwica z dorsza / risotto borowikowe / czarna trufla / liofilizowana malina / piana z buraka Deser: Szarlotka szarlotka / pigwa / trawa żubrowa / coulis z rokitnika

Zobacz również

Cafe Decor z II LO w Radomsku z tytułem finalisty Ogólnopolskiego Konkursu

NOWE
Cafe Decor z II LO w Radomsku z tytułem finalisty Ogólnopolskiego Konkursu

Piękne pokazy podczas ogólnopolskiego festiwalu tańca w Oświęcimiu

NOWE
Piękne pokazy podczas ogólnopolskiego festiwalu tańca w Oświęcimiu

Polecamy

Branży mody i przemysłowi tekstylnemu grozi zapaść?

Branży mody i przemysłowi tekstylnemu grozi zapaść?

Jaka pogoda na Boże Ciało? Sprawdź, czy długi weekend będzie słoneczny

Jaka pogoda na Boże Ciało? Sprawdź, czy długi weekend będzie słoneczny

Tragiczna śmierć żeglarza na Śniardwach. Jacht zahaczył masztem o linię energetyczną

Tragiczna śmierć żeglarza na Śniardwach. Jacht zahaczył masztem o linię energetyczną