6 z 10
Poprzednie
Następne
Restaurant Week. Festiwal najlepszych restauracji na Warmii i Mazurach
Casablanca
Menu 1: Przystawka: Krem z ziemniaków na wywarze z wędzonej gęsi ziemniak / kaszanka / chips z boczku / oliwa porowa / puder porowy Danie główne: Pierś z kaczki sous vide pierś z kaczki / coulis z buraka / quinoa / śliwka / bób / demi glace Deser: Szarlotka szarlotka / pigwa / trawa żubrowa / coulis z rokitnika Menu 2: Przystawka: Łosoś łosoś marynowany / coulis z mirabelki / mus z pietruszki / sałatka z mango i konbu / chips ze skóry łososia Danie główne: Polędwica z dorsza polędwica z dorsza / risotto borowikowe / czarna trufla / liofilizowana malina / piana z buraka Deser: Szarlotka szarlotka / pigwa / trawa żubrowa / coulis z rokitnika