Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Najpierw pokrój boczek w plasterki. Cebulę obierz i drobno...
fot. Katarzyna Puczyńska

Błyskawiczne risotto z cukinią i boczkiem. Przepis na pyszny obiad do przygotowania w 30 minut. Danie jest bardzo sycące i smaczne

Risotto z boczkiem i cukinią. Krok 1

Najpierw pokrój boczek w plasterki. Cebulę obierz i drobno posiekaj. Przygotuj także cukinię — umyj ją i pokrój w małe kawałki. Jeśli cukinia jest młoda, to nie musisz jej obierać. Podsmaż boczek na suchej patelni. Jak wytopi się z niego tłuszcz, to dodaj cebulę, a po chwili cukinię. Podsmażaj kilka minut, aż cukinia zmięknie.

Zobacz również

W Szczecinku zaczną sezon motocyklowy. Wielkie wydarzenie w szczytnym celu [zdjęcia]

W Szczecinku zaczną sezon motocyklowy. Wielkie wydarzenie w szczytnym celu [zdjęcia]

Pierwsza sesja Rady Miasta Ostrowca Świętokrzyskiego (TRANSMISJA)

NOWE
Pierwsza sesja Rady Miasta Ostrowca Świętokrzyskiego (TRANSMISJA)

Polecamy

Trzymał w domu narkotyki, usłyszał zarzuty

Trzymał w domu narkotyki, usłyszał zarzuty

Chowane klamki drzwi mogą zagrozić naszemu bezpieczeństwu!

Chowane klamki drzwi mogą zagrozić naszemu bezpieczeństwu!

Kierowca porsche musiał słono zapłacić za tę przejażdżkę

Kierowca porsche musiał słono zapłacić za tę przejażdżkę