Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Mięso z rosołu odkrój od kości, zblenduj, zmiel w maszynce...
fot. Katarzyny Puczyńska

Ekspresowe paszteciki z ciasta francuskiego. Idealne do czerwonego barszczu. Sprawdzony przepis na paszteciki z pieczarkami i mięsem

Paszteciki z ciasta francuskiego. Krok 3

Mięso z rosołu odkrój od kości, zblenduj, zmiel w maszynce lub bardzo drobno pokrój. Na patelni rozgrzej olej i podsmaż posiekaną w kostkę cebulkę i pieczarki. Dodaj mięso, wlej ok. pół szklanki wody lub bulionu i chwilę podsmaż.

Zobacz również

20 lat Polski w Unii Europejskiej. Koncert jubileuszowy w Filharmonii Podkarpackiej

20 lat Polski w Unii Europejskiej. Koncert jubileuszowy w Filharmonii Podkarpackiej

Warszawa skąpana w biało-czerwonych barwach. Tak mieszkańcy uczcili Dzień Flagi

NOWE
Warszawa skąpana w biało-czerwonych barwach. Tak mieszkańcy uczcili Dzień Flagi

Polecamy

Auta używane. Jak zabezpieczyć się przed klonem?

Auta używane. Jak zabezpieczyć się przed klonem?

Pijesz wino po opalaniu? Czeka cię długie życie

Pijesz wino po opalaniu? Czeka cię długie życie

Policja zapowiada wzmożone majówkowe kontrole na drogach

Policja zapowiada wzmożone majówkowe kontrole na drogach