MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Arkadiusz Miliki w ramach festiwalu proponuje dwa rodzaje...
fot. materiały prasowe Restaurant Week

Ruszyła jesienna edycja Restaurant Week 2023. Zobacz ceny festiwalowych dań. Sprawdź gdzie i jak zjeść aromatyczne posiłki

Restauracja Food&Ball w Katowicach

Arkadiusz Miliki w ramach festiwalu proponuje dwa rodzaje menu. W wersji A na przystawkę podawany będzie krem z topinamburu z gruszką i kasztanami, na danie główne gyoza parmezanowa z kapustą pak choi, marynowaną marchwią, shimeji i grzybowym bulionem dashi. W wersji B na przystawkę podaje się foccacię z kaczką, figami i dżemem pomidorowym. W obu wersjach na deser serwowana będzie czekolada z sorbetem o smaku cydrowym.

Zobacz również

Nie żyje Andrzej "Qni" Grzela, ceniony lekarz i członek zespołu Ryczące Dwudziestki

Nie żyje Andrzej "Qni" Grzela, ceniony lekarz i członek zespołu Ryczące Dwudziestki

Na proszowickim basenie trwa triathlonowe pływanie

Na proszowickim basenie trwa triathlonowe pływanie

Polecamy

Uczniowie po egzaminie ósmoklasisty z angielskiego: „Był tak łatwy, że aż śmieszne”

Uczniowie po egzaminie ósmoklasisty z angielskiego: „Był tak łatwy, że aż śmieszne”

Dżem z truskawkami i rabarbarem. Tak zamkniesz te smaki w słoiku na jesień i zimę

HIT DNIA
Dżem z truskawkami i rabarbarem. Tak zamkniesz te smaki w słoiku na jesień i zimę

Lekcje religii zostaną zlikwidowane? Wicepremier o zmianach w edukacji

Lekcje religii zostaną zlikwidowane? Wicepremier o zmianach w edukacji