Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Istnieją dwa typy sera Provolone Valpadana DOP: łagodny i...
fot. Adam Kudraszew

Sekret włoskiej kuchni? Oryginalne wyroby wysokiej jakości. Oto najlepsze produkty prosto z północnych Włoch

Provolone Valpadana DOP

Istnieją dwa typy sera Provolone Valpadana DOP: łagodny i pikantny. Łagodny produkowany jest z podpuszczki cielęcej i dojrzewa nie dłużej niż 2-3 miesiące; pikantny z podpuszczki koźlęcej i/lub jagnięcej i dojrzewa minimum przez 3 miesiące do nawet ponad roku.

Zobacz również

Święto Konstytucji 3 Maja. Sprawdźcie, co się działo na Rynku Staromiejskim

Święto Konstytucji 3 Maja. Sprawdźcie, co się działo na Rynku Staromiejskim

Oceniamy piłkarzy Cracovii za mecz z Górnikiem Zabrze

Oceniamy piłkarzy Cracovii za mecz z Górnikiem Zabrze

Polecamy

Używasz go zamiast kremu z filtrem? Narażasz się nawet na raka skóry

Używasz go zamiast kremu z filtrem? Narażasz się nawet na raka skóry

Ze szkolnego orlika na PGE Narodowy! Finał wojewódzki Pucharu Tymbarku już 9-10 maja

Ze szkolnego orlika na PGE Narodowy! Finał wojewódzki Pucharu Tymbarku już 9-10 maja

Ile zarabiają studenci w Polsce? Co trzeci powyżej 4 tysięcy miesięcznie

Ile zarabiają studenci w Polsce? Co trzeci powyżej 4 tysięcy miesięcznie