MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Z warzyw, które zostały po ugotowaniu rosołu, mozna zrobić...
fot. 123rf

Oto sposoby na wykorzystanie resztek z kuchni. Obierki, liście, skorupki... Nie wyrzucaj ich!

Wykorzystaj warzywa z rosołu

Z warzyw, które zostały po ugotowaniu rosołu, mozna zrobić przepyszne kotlety, które będą świetną bazą do obiadu. Wystarczy je zmielić, dodać ugotowaną kaszę jaglaną, cebulkę i czosnek, mąkę, jajko, przyprawy i kotlety obtoczyć w bułce tartej, a następnie usmażyć lub upiec. Świetnie smakują z sosem czosnkowym. Inny pomysł na wykorzystanie warzyw z rosołu to pasztet warzywny

Zobacz również

Strzelali w ten weekend: Lewandowski, Bochniewicz, Slisz oraz Szymański PODSUMOWANIE

Strzelali w ten weekend: Lewandowski, Bochniewicz, Slisz oraz Szymański PODSUMOWANIE

Kandydaci do PE trzech największych ugrupowań gościli w Krotoszynie

Kandydaci do PE trzech największych ugrupowań gościli w Krotoszynie

Polecamy

IPN odnowił grób weterana walk o Monte Cassino

IPN odnowił grób weterana walk o Monte Cassino

Zjadłam czereśnie i okazało się, że mam ciężką alergię. Oto, co się ze mną stało

Zjadłam czereśnie i okazało się, że mam ciężką alergię. Oto, co się ze mną stało

Czy wesele bez alkoholu może się udać? Zobacz, jak je zorganizować

Czy wesele bez alkoholu może się udać? Zobacz, jak je zorganizować