7 z 11
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
![Menu 1:
Przystawka: pierś kurczaka na sałacie z płatkami...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/5c/43/59e8920accf34_o_large.jpg)
fot. materiały prasowe
Restaurant Week. Festiwal najlepszych restauracji na Warmii i Mazurach
Prosta 38
Menu 1: Przystawka: pierś kurczaka na sałacie z płatkami pieczonego buraka, malinami oraz chipsami bekonowymi Danie główne: grillowana polędwiczka wieprzowa z kurkami, ziemniakami gratin, kukurydzą, fasolką szparagową oraz marchewką baby Deser: fondant czekoladowo-kasztanowy Menu 2: Przystawka: tarta na ciepło z kurkami, pomidorami suszonymi oraz mozarellą Danie główne: ravioli z truflami Deser: fondant czekoladowo-kasztanowy Prosta 38, Prosta 38, Olsztyn