MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Menu 1:
Przystawka: Krem z ziemniaków na wywarze z wędzonej...
fot. materiały prasowe

Restaurant Week. Festiwal najlepszych restauracji na Warmii i Mazurach

Casablanca

Menu 1: Przystawka: Krem z ziemniaków na wywarze z wędzonej gęsi ziemniak / kaszanka / chips z boczku / oliwa porowa / puder porowy Danie główne: Pierś z kaczki sous vide pierś z kaczki / coulis z buraka / quinoa / śliwka / bób / demi glace Deser: Szarlotka szarlotka / pigwa / trawa żubrowa / coulis z rokitnika Menu 2: Przystawka: Łosoś łosoś marynowany / coulis z mirabelki / mus z pietruszki / sałatka z mango i konbu / chips ze skóry łososia Danie główne: Polędwica z dorsza polędwica z dorsza / risotto borowikowe / czarna trufla / liofilizowana malina / piana z buraka Deser: Szarlotka szarlotka / pigwa / trawa żubrowa / coulis z rokitnika

Zobacz również

Policjanci z Nel znaleźli narkotyki w kuchni

NOWE
Policjanci z Nel znaleźli narkotyki w kuchni

15-lecie Klubu HDK PCK przy OSP w Starej Sobótce. Przekazano sztandar

NOWE
15-lecie Klubu HDK PCK przy OSP w Starej Sobótce. Przekazano sztandar

Polecamy

Rejestracja w Netflix bez tajemnic – co warto wiedzieć?

Rejestracja w Netflix bez tajemnic – co warto wiedzieć?

To tylko pieprzyk czy może rak? Oto 5 „czerwonych flag” czerniaka. Zrób test ABCDE

To tylko pieprzyk czy może rak? Oto 5 „czerwonych flag” czerniaka. Zrób test ABCDE

Jedziesz na wakacje? Nowy komunikat Ministerstwa Cyfryzacji dotyczy także ciebie

Jedziesz na wakacje? Nowy komunikat Ministerstwa Cyfryzacji dotyczy także ciebie