6 z 10
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
![Menu 1:
Przystawka: Krem z ziemniaków na wywarze z wędzonej...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/55/c3/59e8914e1a189_o_large.jpg)
fot. materiały prasowe
Restaurant Week. Festiwal najlepszych restauracji na Warmii i Mazurach
Casablanca
Menu 1: Przystawka: Krem z ziemniaków na wywarze z wędzonej gęsi ziemniak / kaszanka / chips z boczku / oliwa porowa / puder porowy Danie główne: Pierś z kaczki sous vide pierś z kaczki / coulis z buraka / quinoa / śliwka / bób / demi glace Deser: Szarlotka szarlotka / pigwa / trawa żubrowa / coulis z rokitnika Menu 2: Przystawka: Łosoś łosoś marynowany / coulis z mirabelki / mus z pietruszki / sałatka z mango i konbu / chips ze skóry łososia Danie główne: Polędwica z dorsza polędwica z dorsza / risotto borowikowe / czarna trufla / liofilizowana malina / piana z buraka Deser: Szarlotka szarlotka / pigwa / trawa żubrowa / coulis z rokitnika